Yeniden Refah Partisi (YRP) Payas İlçe Başkanı Kadir Yeşilova, Hatay İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Berat Mert ile YRP Payas Gençlik Kolları Başkanı Samet Yazgan, Ekogündem Gazetesi’ni ziyaret etti.
Gazetenin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Serpil Korkmaz tarafından karşılanan YRP heyeti, Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi ve toplumsal sürece dair görüşlerini paylaşarak, partinin vizyonu hakkında bilgi verdi.
“Türkiye’yi yönetmeye, dünyayı değiştirmeye hazırız” sloganıyla YRP Genel Başkan Fatih Erbakan‘ın liderliği ile yola çıktıklarını ifade eden genç başkanlar, Yeniden Refah Partisi’nin güçlü bir kadro ve kararlı bir anlayışla hareket ettiğini vurguladı.
Ziyarette, merhum lider Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın siyasi mirasınar da atıf yapıldı.
Gazeteci Serpil Korkmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, demokratik zeminde tüm siyasi hareketlerin görüşlerine yer vermenin gazetecilik sorumluluğu olduğunu ifade ederek ziyaretten duyduğu memnunuyeti dile getirdi ve genç başkanlara çıktıkları yolda başarılar diledi.






