Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanlığı, kongre takvimi doğrultusunda önemli bir adımı daha hayata geçirdi. İlçe Başkanı Hüseyin Derin, yaptığı açıklamada kongre süreciyle ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.
Başkan Derin, parti tüzüğü ve Yüksek Seçim Kurulu’nun belirlediği takvime uygun olarak, 31 Temmuz 2025 Perşembe günü saat 10.00 itibarıyla CHP İskenderun İlçe Başkanlığı’nda üye listelerinin askıya çıkarıldığını duyurdu.
Askı sürecinin 6 Ağustos 2025 Çarşamba günü saat 18.00’de sona ereceğini belirten CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, partililere çağrıda bulunarak şu ifadeleri kullandı:
“Hak kaybına uğramamak adına, tüm üyelerimizin isimlerini mutlaka askı listelerinden kontrol etmelerini önemle rica ediyoruz. Askı süresi bitiminden sonra yapılacak itirazlar değerlendirilmeye alınamayacaktır.”
CHP’de ilçe kongrelerine giden süreçte üyelerin liste kontrolü ve varsa itirazların zamanında yapılması büyük önem taşıyor. İlçe Başkanlığı, bu süreçte üyelerin bilgilendirilmesi için tüm iletişim kanallarını aktif olarak kullanacağını duyurdu.







