İskenderun’da Dehşet Anları: 3 Kişi Yaralandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

22 Nisan 2026 tarihinde İskenderun Çay Mahallesi’nde meydana gelen olayda, M.S. isimli şüpheli 3 kişiyi yaraladı.

Edinilen bilgilere göre; şüpheli, Ayakkabıcılar Çarşısı’nda bulunan bir lokantaya girerek yemek talep etti. Yemek olmadığının belirtilmesi üzerine iş yeri sahibi A.İ.’yi satırla kafa ve bel bölgesinden yaraladı. Ağır yaralanan A.İ.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu, ancak bilincinin açık olduğu öğrenildi.

Saldırgan daha sonra Şehit Pamir Caddesi üzerindeki bir taksi durağına giderek K.Y.’yi boyun bölgesinden yaraladı. Ardından Fevzi Çakmak Caddesi’nde bir ATM’den para çeken M.Ç.’ye saldırarak sırtından yaraladı. K.Y. ve M.Ç.’nin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Olayla ilgili yapılan ilk incelemelerde, şüphelinin mağdurları tanımadığı ve aralarında herhangi bir bağlantı bulunmadığı tespit edildi. Şahsın uyuşturucu bağımlısı olduğu ve cezaevinden kısa süre önce çıktığı öğrenildi.

 Olayın ardından güvenlik güçleri tarafından yakalanan şüpheli gözaltına alınırken, yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kategori:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Arşivler