İskenderun Sahilini yine su bastı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun sahilinde meydana gelen lağım ve su birikintisinin çevreye kötü kokular yaydığına dikkat çeken Gümrük Müşavirleri Derneği Hatay Temsilcisi Mehmet Şahin Kılıç, yetkilileri göreve çağırdı!

Gümrük Müşavirleri Derneği 6 Şubat depremlerinin ardından meydana gelen artıların da etkisiyle İskenderun sahilinde çökme meydana gelmesi ile ilgili Limakport İskenderun Liman işletmesi A kapısı girişi ve İskenderun Gümrük Müdürlüğü civarında deniz taşması ile ilgili yetkilileri göreve çağırdı:

Hatay Temsilcisi Mehmet Şahin Kılıç, Bölgede çalışan personel zor anlar yaşıyor. Bu da yetmiyormuş gibi çevreye kötü kokular yayılıyor. Depremin üzerinden 5 ay geçmesine rağmen herhangi bir çalışma yapılmaması da manidar. Yeteri kadar zor bir süreçten geçtiklerini, hastalıkların kaçınılmaz. Buna bir çözüm bulunmalı. Yetkili kurum ve kuruluşları göreve çağırıyoruz. Atık su tahliye pompalarında meydana gelen arıza giderilemediğinden sular tahliye edilememektedir” ifadelerinin kendisine iletildiğini belirten Gümrük Müşavirleri Derneği Hatay Temsilcisi Mehmet Şahin Kılıç, “Meydana gelen yağışların da etkisi ile sabah saatlerinde limana girmek isteyen çalışanlar, artan su yüzünden zor anlar yaşadılar. Kötü kokulara da sebep olan atık sular ve deniz suların nasıl tahliye edileceği ile alakalı belirsizlik devam etmektedir. Gümrük Müşavirleri Derneği Hatay temsilciliği olarak amacımız birilerini suçlamak değil, yaşanan soruna dikkat çekmektir” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.