Mehmet Güngör: YKS öncesi öğrencilere başarı mesajı yayımladı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hak İş Hatay il başkanı ve Özçelik iş Sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet GÜNGÖR Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrencilere başarı mesajı yayımladı.
Mehmet Güngör

GÜNGÖR mesajında, “YKS 2023’e girecek bütün öğrencilerimize zihin açıklığı, kolaylıklar ve başarılar diliyorum” Rabbim emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin dedi.
GÜNGÖR
Gençlere her zaman güven duyduğunu belirterek ;Sizler bizim yarınımız, ümidimiz, iftihar kaynağımızsınız dedi.YKS hayat yolunda hayallerinize ulaşmak için önemli bir adım. Bunun için gayret ettiniz, çok çalıştınız. Emeklerinizin karşılığını alacağınıza inanıyorum. Heyecanınızı, azminizi ve gözlerinizdeki ışığı daima diri tutun. Geleceğimiz sizinle daha parlak olacak dedi.
GÜNGÖR
Özellikle deprem bölgesindeki öğrencilerimizin zor koşullar altında bu sınava hazırlandığını belirterek bu öğrencilerilere açılan ek kontenjan ve kazananlara verilecek olan burslarla alakalı emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.