Samandağ Belediyesi Çevre  Dostu Çalışmalarını Sürdürüyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediyesi okullarda Ambalaj atıkları ile ilgili eğitim çalışması başlattı. Meryem Karaçaylı İlkokulunda 100 öğrenciye, Zübeyde Hanım Ortaokulunda 510 öğrenciye ambalaj atıkları ile ilgili eğitim verildi.

 

Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Suat Berber’in başlattığı ambalaj atığı ile ilgili eğitim çalışmalarına Bora Geri Dönüşüm şirketi adına Enes Kızıldağ eşlik etti. Animasyon ve sunumlarla görsel olarak desteklenen eğitim ambalaj atıklarının geri kazandırılmasının önemi anlatıldı.

 

Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce okullarda başlatılan eğitim çalışmaları çerçevesinde Doğal kaynaklarımızın korunması, Enerji tasarrufunun korunması, Ekonomiye katkı konu başlıkları ile Atık miktarının azaltılması ile ilgili evsel atıklardan ayrı toplanmasın yönünde öğrencilere bilgi verildi. Ambalaj atığı çalışmalarının farklı okullarda devam ettirileceği bildirildi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.