Pars Hidrolik Şube açılışında Belediye Başkanları ve milletvekili açılış kurdelesini kesti!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Pars Hidrolik İskenderun Şubesinin açılışı yapıldı.

Endüstriyel hidrolik ve mobil hidrolik alanında faaliyet gösteren firmalara projelendirme, satış ve satış sonrası destek hizmeti veren PARS HİDROLİK’in İskenderun Şube açılışına katılan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, geçmiş dönem İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay milletvekili Abdulkadir Özel Adalet ve Kalkınma Partisi, İskenderun İlçe Teşkilat Başkanı Bülent Özer, İş İnsanı Yıldırım Alpay , açılış kurdelesini kestiler.

Goballeşen dünya şartlarında müşterilerinin daima bir adım önde olabilmesi için mühendislik hizmetlerinin yanı sıra, AR-GE desteği de veren PARS HİDROLİK, sektör içinde dünya genelinde kabul görmüş, alanında lider 43 firmanın temsilciliğini yapıyor.

Endüstriyel hidrolik ve mobil hidrolik alanında faaliyet gösteren, sektörde önemli bir yer edinmiş olan PARS HİDROLİK, hem sanayi hem de teknolojinin gelişimi açısından kritik öneme sahip bir sektörde üstün başarı ve yenilikçi yaklaşımlar sergiliyor.

Sektördeki zorlu rekabet ortamında, teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak ve yüksek kalite standartlarını koruyarak kazandığı başarı, sadece firma için değil, aynı zamanda ülke için de büyük bir gurur kaynağı oluyor.

Açılışa katılan davetliler, açılış töreninde yaptığı konuşmalarda “Sizleri ve ekibinizi bu başarılarınızdan dolayı kutluyor, daha nice yenilikçi projeler ve başarılara imza atmanızı temenni ediyorum. Üretiminizin, gelişiminizin ve istihdama olan katkılarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Hep birlikte daha güçlü ve daha üretken bir Türkiye için el birliğiyle çalışacağımıza olan inancımız tamdır.” dediler. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.