100 YILLIK HASRETİ HBB SONA ERDİRDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün “Kırsal Bölgelerde 1000 km Asfalt” talimatıyla başlayan çalışmalar il genelinde devam ediyor.

HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığının 15 ilçede trafik akışının daha güvenli ve etkili olmasını sağlamak amacıyla sürdürdüğü çalışmaların bir ayağı da Samandağ Batıayaz-Çamlıyayla-Büyükoba-Ceylandere ve Seldiren Mahallelerini bağlayan 9 km uzunluğundaki grup yolunda beton asfalt serimiyle devam ediyor.

Samandağ bölgesindeki dağ köyleri için hayati önem taşıyan yolda çalışmalar devam ederken bölge halkı Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını memnuniyetle karşıladı.

Büyükoba Mahallesi Muhtarı Yüksel Kardeş mahalle sakinleriyle beraber yaptığı açıklamada “Köyümüz 100 yıldır asfalt görmemişti. Bunun sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız verdiği sözü tutmuş ve asfaltlama çalışmasını başlatmıştır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” diyerek mutluluklarını dile getirdi.

Başkan Öntürk “Samandağ Büyükoba’ya verdiğimiz sözü nasıl yerine getiriyorsak Hatay’da, bozuk bir metre bile yol kalmayıncaya kadar durmayacağız.” diyerek çalışmaların aralıksız ve büyük bir kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.