KAMU-SEN İSKENDERUN ŞUBESİ’NDEN ÜYELERE ÖZEL İNDİRİM ANLAŞMALARI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu İskenderun Şubesi, Üyelere Özel Anlaşmalar İmzaladı

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Kamu-Sen) İskenderun Şubesi, üyelerine yönelik çeşitli avantajlar sağlamak amacıyla çeşitli firmalarla indirim anlaşmaları imzaladı. İlkeli, kararlı ve cesur sendikacılığın tek adresi olarak bilinen Kamu-Sen, bu anlaşmalar sayesinde üyelerine önemli avantajlar sunuyor.

Kamu-Sen İskenderun Şubesi’nin anlaşma sağladığı firmalar ve sağlanan indirimler şu şekildedir:

SoulMate Karaağaç Şubesi ile yapılan anlaşma kapsamında üyeler, tüm alışverişlerinde %10 indirim hakkı kazanıyor.

Berk Veterinerlik (İskenderun Fener Caddesi İstiklal Makzume Anadolu Lisesi yanında) ile yapılan anlaşma sayesinde, aşı ve cerrahi işlemlerde %10, hayvan yıkama ve bakımda %20, aksesuar alımlarında %20, mama gibi ürünlerde %10 ve kedi konaklama hizmetlerinde %10 indirim uygulanacak.

SYM Fitness (Karaağaç KYK Yurtları arkasında) ile yapılan anlaşma doğrultusunda, üyeler fitness hizmetlerinden %10 indirimle faydalanabilecekler.

Kayra Beauty (Doktorlar Caddesi üzerinde) ile yapılan anlaşma kapsamında cilt bakımı, kozmetik ürünler ve tırnak bakımında %15, lazer epilasyon, G5 ve heykeltıraş işlemlerinde ise %20 indirim uygulanacak. Ayrıca, firmanın yaptığı kampanyalarda da aynı indirim oranları geçerli olacak.

MİM Optik (Gelişim Hastanesi civarında) ile yapılan anlaşma çerçevesinde optik çerçeve, optik camlar ve güneş gözlüklerinde %30, lenslerde ise %15 indirim sağlanacak.

Kamu-Sen İskenderun Şubesi’nin bu anlaşmaları, üyelerine sağladığı avantajlarla sendikacılığın gücünü ve önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Anlaşmalara Türk Eğitim Sen adına Abdullah Çalışır, Türk Büro Sen adına Mete Oğuz Öztürk ve Türk Sağlık Sen adına Mehmet Bayram Özdemir katıldı. Türk Eğitim Sen, Türk Sağlık Sen, Türk Büro Sen, Türk Haber Sen, Türk Yerel Hizmet Sen, Türk Kültür Sanat Sen, Türk İmar Sen, Türk Ulaşım Sen, Türk Enerji Sen ve Türk Diyanet Vakıf Sen üye kartına sahip olan tüm üyeler, bu indirimlerden faydalanabilecekler. Tüm Kamu-Sen ailesine hayırlı olsun.  

   

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.