Emlakçılardan İşyerlerine ya da duvarlara gelişi güzel “satılık-kiralık” levhası asılmasın talebi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Emlakçılar Derneği Başkanı Müntecep Bektaşlı ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

İskenderun Emlakçılar Derneği Başkanı Mültecep Bektaşlı ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda deprem sonrasında bir araya geldi.

İskenderun’daki arsa ve ev fiyatlarının artışıyla ilgili görüş alışverişlerinin de dile getirildiği toplantıda; emlakçıların karşılaştığı sorunlar ve yaşadıkları sıkıntılar ele alındı. Üyeler, deprem sonrasında artan fiyatların piyasayı nasıl etkilediğini ve müşteri taleplerindeki değişiklikleri tartıştılar. Ayrıca, binaların depreme dayanıklılığı konusundaki endişeler ve bu durumun satışları nasıl etkilediği üzerine görüşler paylaşıldı. Başkan Müntecep Bektaşlı, üyelerin yaşadıkları sıkıntıları dinleyerek, emlakçıların müşterilerle iletişimdeki zorlukları ve güven oluşturma çabaları ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

İskenderun Emlakçılar Derneği Başkanı Mültecep Bektaşlı, “Taşınmaz ticaret yetki belgesi olmadan emlakçılık yapılması resmi değildir. Yetkililerden bu belgelerin denetlenmesini talep ediyoruz. Duvarlara ya da işyerlerinin duvarlarına gelişi güzel asılan ve satılık ve kiralık şeklinde benzer levhalar konulmaması yönünde taleplerimizin dikkate alınmasını ve yetkililer tarafından bu durumun denetlenmesini arz ediyoruz. Emlakçılık işini, işin ehli olan belgeli- liyatli kişiler tarafından yapılması gereklidir. Belgesiz olmayan esnaflara yeni iş yerleri ruhsat ve vergiye tabi levhası verilmemelidir.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.