İSTE 9 yaşını kutluyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Teknik Üniversitesi kuruluşunun 9 yılını kutluyor. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın finans desteği ile İskenderun’a kazandırılan İSTE Üniversitesi bölgede önemli rol üstleniyor.

Rektör Prof. Dr. Tolga Depci, üniversitenin web sayfası da kentimizin üniversitesi İSTE Üniversitesi ile ilgili şu bilgilere yer veriyor.

“Türkiye’nin en genç ve sayılı teknik üniversitelerinden biri olan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) kurulduğu günden bu yana bir yandan milli değerlerimize sahip çıkmanın öneminin, diğer yandan da küreselleşen dünyanın bilgi toplumu olduğu gerçeğinin bilincinde olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

İSTE akademik ve idari kadrosu ile öğrencilerine azami ölçüde faydalı olmayı ilke edinmiştir. Kendine özgü bir öğretim ve araştırma modeli olan Teknoversite’yi oluşturarak inovasyon ve girişimciliği önceleyen, teknolojiye odaklanan ‘özgün’ bir üniversite olma hedefimize ulaşmak için “üniversite-sanayi-kamu-toplum” iş birliği çerçevesinde hareket ediyoruz.

Bilimi keşfetmek, üretmek, ulusal ve evrensel sorunlara çözüm önerileri geliştirmek, değişen ve gelişen dünya şartlarına hızla uyum sağlamak isteyen herkesi İskenderun Teknik Üniversitesine bekliyoruz.

Eğitim kalitesi, teknolojik altyapısı, sosyal olanakları ve yerleşkesi ile mensubu olmaktan gurur duyacağınız bir ailenin parçası olacaksınız. Toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket eden, etik değerlere bağlı, heyecanı ve özgüveni yüksek bir üniversite olarak sizleri her daim desteklemeye devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.

İSTE’yin yeter.”

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.