Defne’de ipek ve koza etkinliği

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın Defne İlçesi Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, Belediye bünyesindeki Defne Koza Evinde, kadınlara ve çocuklara yönelik ipek böcekçiliğinin anlatıldığı bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. 

Türkiye İş Bankası tarafından Türkiye’nin en başarılı kadını seçilen koza evimizin usta öğreticisi Tülay Genç’i tebrik ederek, bu tür projelerle kadınlara çok daha fazla çalışma alanı sağlayacaklarını söyleyen Özgün, “Defne Belediyesi, yapacağı projeler ile halkının kazancına her zaman katkı sunacaktır. Bizlere ekipman, kumaş ve maddi, manevi desteğini sunan Türkiye İş Bankası’na teşekkürlerimizi iletiyoruz. Etkinliğimize katılım gösteren Hatay Valimizin kıymetli eşi Esra Masatlı hanımefendiye, Defne Kaymakamımızın değerli eşi Ebru Çoban hanımefendiye ve Belediye Başkanımızın kıymetli eşi Fidan Özgün’e de destekleri ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.