İSKENDERUN ÇOCUK VE GENÇLERİ DESTEKLEME DERNEĞİ: MUTLU BAYRAMLAR DİLİYORUZ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği, her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramında da dernek bünyesindeki çocuk ve gençlere destekçileri aracılığı ile el uzattı.

Başkanı Zeynep Çakmaklı Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Başkan Çakmaklı mesajında; “Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğine ışık tutan derneğimizin değerli destekçilerimiz; çocuk ve gençlerimiz ve aileleri her bayram olduğu gibi bu bayramda da sizleri yanımızda görmenin mutluluğunu yaşadık.
Sizlerin katkıları ve desteğiyle, eğitimden sağlığa, sosyal gelişimden kültürel faaliyetlere kadar geniş bir yelpazede hizmetler sunarak, geleceğimizi aydınlık bir şekilde inşa ediyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz daha güçlü, daha sağlıklı ve daha donanımlı bir şekilde yetişiyorlar. Gösterdiğiniz duyarlılık ve fedakârlık için içtenlikle tebrik ediyor teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Barış içerisinde huzurlu ve mutlu bir bayram geçirme temennilerini dile getiren Zeynep Çakmaklı, “Destekçilerimizin, dernek ailemizin, tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyoruz.”

Hayırseverler, dernek bünyesindeki çocuk ve gençlere gıda – giyim ve nakdi yardımda bulundular.

Çocuk ve Gençleri Destekleme Derneği Ramazan ayını yardımlaşma ve dayanışma içerisinde geçirdi. Ramazan Bayramı dolayısıyla dernek aracılığı ile ailelere yardım edenlerin isimleri şöyle: 

Nakdi yardım:
Nalan Akkülah, Eser Roma, Mehtap Karslı, Akide Ahi, Semra Eren Ve Arkadaşları, Zuhal Tamsöz, Özlem Diner, İskenderun Devlet Hastanesi Personeli Çalışanları, Burcu Atar Ve Arkadaşları, Ekin Öztürk, Aşkın İbrahim Koçay, B. Saygılı Ve Akkuş Aileleri, Hikmet Hepbekler, İnsaf Sultanoğlu, Arzu Özkan, Rana Yaygılı, Bedia Saçak, Birkan Ali Özkaya, Dilan Turgut, Akın Kireçci, Arzu Kireçci, Fatma Tekeli, Dilan Turgut, Meri Uzun, Bilgehan Soy, Saniye Alptekin.
Giyim Kuponu:
Hayrullah Ayhan, Nalan Akkülah, Mehtap Karslı, Cavidan Şen Dudu, Yelin Güzellik Salonu, Yılmaz Deniz Türkmen, Mete Göçmen, Semra Eren Ve Arkadaşları, Ahmet Kurt, Murat Sever, Emre Çubukoğlu, Raziye Esen, Suzan Bıçakçı
Gıda Kuponu: Hayrullah Ayhan, Aysel Öztekin, Dilek Şencan, Seval Çiçek Ve Ailesi, Kevser Taşkıran, Meral Evlek, Yusuf Devrim, Simay Bilir, Selda Dalyan, Seher Başar, Tevfik Şebablı, Nalân Aküllah, Ogün Bozer, Mehtap Karslı, Neslihan Bozkurt, Bilgehan Soy, Hande Demirkent, Gönül Hadra, Raziye Esen.

Gıda Kolisi:
Ekin Öztürk, Arzu Ayık, Cansel Roma, Fatma Tekeli, İskenderun Beşiktaş, Seval Çiçek Ve Ailesi, Canan Alkaya, Filiz Roma.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.