Mehmet Dönmez: ‘Vatandaş ile aramda engel kalmayacak’ Kapımız herkese açık!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Mazbatasını alan Mehmet Dönmez’i İskenderun Belediye binasının kapısında Başkan M.Fatih Tosyalı çiçekle karşıladı. 

İskenderun’da 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak, başkanlık koltuğuna oturan Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, makamda tebrikleri kabul etti.

ilk vaadini yerine getirerek makam kapısını söktürdü. Başkan Dönmez, “Bizim kapımız herkese açık. İskenderun için birlikte çalışacağız” dedi.

‘KAPIMIZ HERKESE AÇIK” DEDİ BELEDİYENİN KAPISINI SÖKTÜ
İskenderun halkının kendisine verdiği oylara ve güvenine layık  olacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, ”Bize gösterilen bu güveni asla boşa çıkarmayacağız. Belediye hizmetlerimizde bizim kapımız herkese açık. İskenderun için birlikte çalışacağız. Bu yüzden başkanlık odamızın kapısı kaldırdık. Biz çalıştıkça İskenderun kazanacak, İskenderun kazandıkça biz daha çok çalışacağız” diye konuştu.

 

 

Mehmet Dönmez kaç oyla seçimi aldı?

Geçtiğimiz hafta sonu ülke genelinde yapılan 31 Mart yerel seçimlerinde en yakın rakibine bin 77 oy fark atan Mehmet Dönmez, yerel seçimleri aldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.