ÖNTÜRK: ÖNCELİĞİMİZ KONUT İHTİYACININ KARŞILANMASIDIR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

ÖNTÜRK: ÖNCELİĞİMİZ KONUT İHTİYACININ KARŞILANMASIDIR

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, HBB olarak önceliklerinin 15 ilçedeki vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak olduğunu kaydetti.

1 Nisan itibariyle HBB’nin imar şirketini harekete geçireceklerini ve açta açıkta kimse kalmayıncaya dek konut üreteceklerini ifade eden Öntürk, üretilen konutları da uygun ödeme koşullarında vatandaşlara teslim edeceklerinin müjdesini verdi.

 

Deprem şehitlerinin ailelerinden hak sahibi olmayıp ihtiyaç sahibi olanlara konutları HBB olarak hediye edecekleri müjdesini de veren Öntürk, yaptığı açıklamada; “1 Nisan sabahından itibaren önceliğimiz vatandaşlarımızın konut ihtiyaçlarının karşılanmasıdır. Devletimizin yapmış olduğu konutlara ek olarak, bizler de hak sahibi olamamış, depremde yakınlarını kaybeden ihtiyaç sahibi tüm emanetlerimize sahip çıkıp, konutlarını ücretsiz olarak biz hediye edeceğiz. Ayrıca kirada oturan vatandaşlarımızın da ucuz ve güvenli konutlara ulaşımlarını sağlamak amacıyla TOKİ tarafından konutlarımıza ek olarak belediye olarak konutlar inşa edip vatandaşlarımızın ev sahibi olmalarına vesile olacağız” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.