ÖNTÜRK: HATAY’IN SORUNLARINI BİZ ÇÖZERİZ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hataylı gençlerin, kadınların, iş dünyasının ve tüm vatandaşların sorunlarını Cumhur İttifakı kadrolarının çözeceğini söyledi.

Antakya ilçesine bağlı Ovakent Mahallesi’ne Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, Cumhur İttifakı İlçe teşkilatları ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte ziyaret gerçekleştiren Öntürk, HBB’deki mevcut yönetimin Hatay’ın sorunlarını görmezden geldiğini ve mevcut yapının karanlık odalarda iş çevirmekten hizmet yapamadıklarını ifade etti.

KADINLARIN, GENÇLERİN, ÖĞRENCİLERİN VE ESNAFIN SORUNUNU BİLİYORUZ

Hatay’ı yerel seçim sürecinde baştan sona dolaştığını, 7’den 77’ye her yaştan vatandaşla, her meslekten işletmeci ve işçi ile bir araya geldiğini kaydeden Öntürk; “Kadınlarımız üretime katılmak, evinin geçimini sağlamak istiyor. Gençlerimiz ders çalışacakları ve sosyalleşecekleri alanlar ve iş istiyor. İşletmecilerimiz düzgün bir şehir istiyor. Vatandaş evinin suyu, yolu, altyapısı yapılsın istiyor. 10 yıldır bu kente hizmet üretmeyen bir beceriksiz yapı var. Ancak bu vatandaş artık laf duymaktan bıktı ve hizmet istiyor. Hatay’ı ayağa kaldıracak olan yapının Cumhur İttifakı olduğunu biliyor. İnşallah 31 Mart’ta biz göreve geldiğimizde sorunları kısa sürede kalıcı olarak çözeceğiz. Hatay’ın nasıl ayağa kaldırılacağını ve yönetileceğini de herkese göstereceğiz” dedi.

Öntürk, tüm Ovakentli hemşehrilerinden Antakya Belediye Başkanlığı seçiminde İbrahim Naci Yapar’a, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde de kendisine tam destek vermelerini istedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.