HBB BAŞKANI SAVAŞ’IN KENDİSİNE SALDIRAN KİŞİNİN AİLESİNİ TESKİN ETMEYE ÇALIŞTIĞI GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

HBB BAŞKANI DOÇ. DR. LÜTFÜ SAVAŞ
“AİLENİN ÜZÜLMESİNE ÜZÜLDÜM. TEDAVİSİNE DESTEK OLACAĞIZ

BİZ SEÇİMİ ALACAĞIZ, İKTİDAR BAZI İLÇELERİ KAYBEDECEK

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Yaylıca Mahallesi’nde düzenlenen Halk toplantısında kendisine yönelik yapılan saldırı ile ilgili İskenderun’da gazetecilerin sorularını yanıtladı.
HBB Başkanı Savaş, dün Yaylıca’da çok güzel ve coşkulu bir kalabalığa hitap ederken kendisini platformdan iten A.G. (38) adlı şahsın akıl sağlının yerinde olmadığının ortaya çıktığını, şahsın ailesinin de orada olduğunu, ailenin olaydan çok üzüntü duyduğunu ve kendisinden özür dilediklerini anlattı. Ailenin fazlasıyla üzüntülü olduğunu ifade eden Savaş’ın olay sonrası çekilen bir videoda şahsın ailesini teselli etmeye çalıştığı görüldü.
Savaş, “Ailemiz lütfen üzülmesin, ben onların üzülmesini istemiyorum. Bu kardeşimiz rahatsız. Ehliyeti olmayan bir kişiye yönelik suç duyurusunda bulunmak hem bir insan hem de bir doktor olarak bize yakışmaz. Aksine hem vatandaşımızın tedavisine hem de tedavi süresince ailesine destek olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Başkan Savaş, Yaylıca mahallesinde yaptığı konuşma sırasında yaşananları şöyle anlattı: “Konuşmaya en son ben çıktım ve konuşmanın tam ortasında, bir vatandaş beni itti.
Ailesi, annesi, kız kardeşi oradaydı. Kız kardeşi ‘başkanım kardeşim ruh hastası tedavi görüyor’ dedi. Ben o arada tekrar platforma çıktım ve lütfen kimse dokunmasın, bu kardeşimiz rahatsızmış, ‘Biz mitinge devam ediyoruz’ dedim ve devam ettik”

OLAYDA BİR KASIT ARAMIYORUM

Başkan savaş sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu arkadaşımız için yapacağımız tek şey, tedavisinin düzenli olarak yapılması, doktora gitmesi, kontrollerinin yaptırılması ve ailesine yardımcı olmaktır. Başka yapacak bir şey yok. Bu olay başkasının da başına gelebilirdi. Ben olayda bir kasıt aramıyorum, bu kardeşimizin tedavisine destek olacağız inşallah”

SEÇİMLE İLGİLİ HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK

Savaş sözlerinin sonunda, bu olayı unuttuklarını ve kaldıkları yerden seçim çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayarak, kalan 9 günlük sürede Hatay’a ve Hataylılara yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlatarak seçimi kazanacaklarını, bundan hiç şüpheleri olmadığını kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.