İbrahim Başkan Mahalle Mitinglerine Başlıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Mahalle Mitinglerine Başlıyor

Belen’in mevcut Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen Cumhur İttifakı olarak yaklaşan seçimler öncesi mahalle mitinglerine start veriyor.

Başkan İbrahim Gül, mahalle sakinleriyle doğrudan temas kurarak, görev süresi boyunca yaptığı hizmetleri ve seçildiği takdirde gelecek dönemdeki hedeflerini ve projelerini vatandaşlarına anlatacak.

Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer veren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen’in her bir köşesine eşit hizmet etmenin huzuruyla yeni bir seçime giriyoruz. Halkımızın ihtiyaç ve beklentilerini doğrudan dinlemek, onların taleplerini anlamak ve çözüm üretmek, bizim için esastır. Bu nedenle, mahalle mitingleri bizim için çok önemli bir iletişim platformu olacak.

Mahalle mitinglerinin, yerel yönetimin demokratik katılımını artırmak ve vatandaşlarımızla daha yakın bir ilişki kurmak adına büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan başkan Gül, vatandaşlarımızın görüşlerini alarak daha kapsayıcı ve adil bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Halka daha iyi hizmet sunmak için yola çıktıklarını ve bu doğrultuda şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını sürdüreceklerini de ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.