CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti: Çocuklarımızın ve gençlerimizin elinden yüreğinden tutmak için geliyoruz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.


İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz’ı makamında ziyaret ederek 6 Şubatta yaşanan deprem, eğitim ve öğretim üzerine sohbet etti.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Haytaz, Duduoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Hoş geldiniz” dedi.

Gelecek nesillerin yetişmesinde eğitimin önemli olduğunu vurgulayan Duduoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yaptığı ziyareti değerlendirerek “Biz 1 Nisan’da İskenderun’un yönetimine geldiğimizde çocuklarımızın ve gençlerimizin elinden yüreğinden tutacağız.” Dedi.

 

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, değerlendirmesinin devamında ise şöyle konuştu:
Gençlerimiz için güzel bir gelecek inşa etmek için geliyoruz. İlgi alanlarına göre gençlerimizi mesleğe yönlendireceğiz ve eğilimlerine göre meslek sahibi olmalarının önünü açacak projelerimizi uygulayacağız. Biz 1 Nisan’da İskenderun’un yönetimine geldiğimizde çocuklarımızın ve gençlerimizin elinden yüreğinden tutacağız.
Hayata donanımlı bir şekilde adım atmaları için gençlerimiz için tüm imkânlarımızı kullanacağız.
Çünkü biz gençliğe inanıyor ve güveniyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün Ümidimiz gençliktedir. Gençliği yetiştiriniz. Onlara bilim ve kültürün olumlu fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Özgür fikirler uygulamaya geçtiği zaman, Türk milleti yükselecektir.” Sözünden şiarla çocuklarımız ve gençlerimiz için 31 Mart’ta sandığa gittiğinizde bize destek verin.”

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, “Gelin el ele verelim ve gelecek güzel günleri birlikte inşa edelim.” Diyerek seçmenden desteklerini istedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.