CHP Belediye Başkan Adayı Duduoğlu, hal esnafını dinledi!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hal esnafı da piyasa koşulları ve fiyatlardan şikâyetçi!

CHP Belediye Başkan Adayı Duduoğlu, hal esnafını dinledi!

Bir yanda Hayat pahalılığı, öte yanda fiyatlardaki dalgalanmalar, belirsizlikler hal esnafını olumsuz etkiliyor. CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, halk arasında sebze hali olarak bilinen Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hal Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yaş Sebze Ve Meyve Hali’nde faaliyet gösteren esnaf, Hal esnafı, piyasa koşulları ve fiyatlarından şikâyetçi olduklarını dile getirdi.

Duduoğlu,  “Sabahın erken saatinde kalkıp şehrimizin gıda ihtiyacını karşılayan esnaf kardeşlerim emeklerinize sağlık. Sizlerle diyalog ortamını güçlendirmek için bir araya geldik.” Dedi. CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, “’Ülkede istikrar sürsün’ diyenler ülkeyi ne hale getirdi hep birlikte görüyoruz, tanık oluyoruz. İskenderun’a Hatay’a  en güzel hizmet için geliyoruz.”  Dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.