ASKON ANTAKYA’DA DEPREMZEDE’LERLE BİR ARADA

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Geçen sene olduğu gibi bu yıl da geleneksel iftarını depremzede vatandaşlarla bereketlendiren ASKON, Antakya’da depremzedelerle bir araya geldi.
ASKON Genel Merkezin düzenlediği ASKON Hatay’ın ev sahipliğinde Antakya Konteyner Kentte Gerçekleşen İftar Programına Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Askon Genel Başkanı Sn. Orhan Aydın, Genel Başkan Yardımcıları Volkan Kahraman Ve Ercan Vergili, Teşvik Ve Yatırım Destekleri Komisyon Başkanı Nusret Güre, Akdeniz Bölge Başkanı Arif Karakaya, Genç Askon Genel Başkanı Abdullah Uçan, Askon Hatay Şube Başkanı Halit Tunç ve Koordinatör Kaymakam Ahmet Baz katıldı.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı “Mübarek Ramazan Ayı’nda milletçe göstermiş olduğumuz birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzun bizleri daha güçlü kıldığını belirterek ASKON’a ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın ise “Bu akşam Hatay Valisi Mustafa

Masatlı’nın da katılımıyla depremzede vatandaşlarımızla ve çocuklarımızla kucaklaştık, muhabbet ettik ve birlikte iftar yapma bahtiyarlığına eriştik. Bu vesileyle depremde ahirete irtihal eden vatandaşlarımıza tekrardan Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum. Bu bereket sofrasında hayrı bulunan tüm üyelerimize ve organizasyonda emeği ziyadesiyle fazla olan Hatay Şube Başkanımız Halit Tunç ve yönetimine şükranlarımızı sunuyorum. Rabbim bu necip millete böylesi acıları ve afetleri bir daha yaşatmasın” şeklinde konuştu.

ASKON Hatay Şube Başkanı Halit Tunç da, “ASKON olarak Depremin yaralarını elbirliği ile sararak şehirlerimizi tekrar ayağa kaldırmamız gerekiyor. Çocukların moral motivasyonunu yükseltmeyi hedeflediğimiz programda evlatlarımız Genç Askon tarafından düzenlenen etkinliklerde gönüllerince eğlendiler. Teşriflerinden ötürü Sn. Valimiz Mustafa Masatlı’ya, Genel Başkanımız Orhan Aydın’a ve programda emeği geçenlere ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyorum. Rabbim tekrar böylesi acıları yaşatmasın” dedi.

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.