Çöpten hurda toplayan kadın CHP Belediye Başkan Adayı Duduoğlu’na dert yandı:Yokluğa açlığa mahkûm edildik! Geçinemiyoruz!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun’un Fener Caddesi (İnönü Caddesi) üzerindeki esnafı ziyaretlerinde caddede çöpten hurda toplayarak geçimini sağlayan kadınla tokalaşıp ayaküstü sohbet etti.

 

Esnaf ziyareti esnasında caddede üzerindeki çöp konteynırından hurda-atık toplayan  kadınla karşılan Duduoğlu, beraberindeki partililer, sohbet etti. Geçimini sağlamak, mutfak masraflarına katkı sunabilmek için çöpten hurda toplayarak geçimini sağlamaya çalışan kadının isyanı “Yokluğa açlığa mahkûm edildik! Geçinemiyoruz!” oldu.

CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, ayaküsü sohbetin ardından” Kadınların ekonomiye katkı sunmasına yönelik sosyal projeleri yaşama geçirmek ve sosyal belediyeciliği İskenderun’da yaşatacağı”nın sözünü verdi.

CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun’un Fener Caddesi (İnönü Caddesi) üzerindeki esnafları ziyaret etti.

Duduoğlu’nun esnaf ziyaretlerinde esnaf; pahalılık ve zamların halkın ve esnafın belini büktüğü belirterek esnaf olarak karşılaştıkları sıkıntıları dile getirdi.

Esnaf ziyaretini gazetecilere değerlendiren Duduoğlu, “Halkımızın pahalılık, zam ve diğer sıkıntılarını çok iyi anlıyoruz. Esnaflarımızın güçlenmesi, ülkemizin güçlenmesi demektir. Belediye olarak esnafımızın yanında olacağız. Güler yüzlü ve samimi tavırları ile esnafın esnafın yanında olacağı mesajını veren CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, destek beklediklerini de dile getirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.