NAZMİ CEYLAN’DAN ALTIN ATEŞ GÜBRE SAHİBİ UĞUR ATEŞE NEZAKET ZİYARETİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun OSB’de Altın Ateş Gübre’yi ziyaret eden İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, İlçe Başkanı Mustafa Barın ve Yönetim kurulu üyeleri Uğur Ateş ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Nazmi Ceylan; İskenderun Belediye Başkanı olduğu takdirde İskenderun’a yapacağı hizmetleri anlatarak toplantıya katılan çalışanların sorularını yanıtladı.

“OSB’NİN SORUNLARINA VAKIFIZ!”
Toplantıda yapacaklarının teminatı olarak açıklamada bulunan İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan; “Bizler seçimlerde bu bölgeye uğrayan değil, her zaman bu bölgede yaşayan, çalışan ve emek eden insanlarız. Bölgemizin hem yatırımcıları için hem de çalışanları için tüm sorunlarını biliyoruz. İskenderun’nun hatta Hatay’ın ekonomisini ayakta tutan bölgemiz için mesai harcayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, daha yakışır daha verimli çalışma ortamı ve üretim için Belediye olarak daha fazla özen göstereceğiz. Bu sebeple oylarınıza talibim. Artık bu bölgemiz yol sorunu yaşamaktan kurtaracak çözümlerle geliyoruz.” Dedi.

Başta Uğur Ateş beye ve tüm çalışanlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.