Emekli iş insanı Burhan Binbay son yolcuğuna uğurlandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Emekli iş insanı Burhan Binbay son yolcuğuna uğurlandı
Bir süredir evinde tedavi gören Burhan Binbay, yaşlılığa bağlı nedenlerle yaşama veda eden İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, ( İTSO) Meslek Komite Üyesi Ayhan Binbay’ın babası, Yasar, Şükran, Hüseyin, Şule Binbay’ın  babaları merhum Mehmet Binbay, İlhan ve Nihat Binbay’ın abileri, İskenderun esnaflarından Burhan Binbay’ın vefatı  sevenlerini üzdü.
Merhum Burhan Binbay’ın cenazesi Kaptanpasa Camiisinden bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Asri mezarlığında bulunan aile mezarlığın da toprağa verildi.
Burhan Binbay’ın cenaze törenine, ailesi, yakınları, sevenleri bazı İTSO yöneticileri ve üyeleriyle siyasi parti temsilcileri, çarşı esnafı ve sevenleri katıldı.
Ekogündem gazetesi olarak Merhum Burhan Binbay’a  Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekanı Cennet olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.