Duduoğlu’ndan Tepe mahallelere Belediyecilik hizmeti sözü!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Vanlılar Derneği üyeleri; “Otobanın üstüne Belediye hizmetleri yok” dediler: CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Duduoğlu’ndan hizmet istedi!

 

Duduoğlu’ndan Tepe mahallelere Belediyecilik hizmeti sözü!

CHP İskenderun Belediye Başkanı Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, beraberinde Belediye Meclis üyesi Adayları ile birlikte İskenderun Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin konuğu oldu.

İskenderun Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Ergüç, dernek yönetim kurulu üyeleri ve üyelerinin sıcak karşılamaları ve sohbetleri verimli bir ortamda gerçekleşti. Dernek üyeleri Gültepe Mahallesinin otobanın üst mevkiine belediye hizmetlerinin gelmediğini savunarak, “Seçilirseniz sizden mahallemize hizmet bekliyoruz. Bizi unutmayın”  dediler. İskenderun’da faaliyet gösteren İskenderun Vanlılar Derneği üyeleri, İskenderun Belediye hizmetlerinin otobanın üstüne gelmediğini belirterek “Otobanın üstünde belediye ok dediler ve hizmet beklediklerini söylemeleri üzerine CHP İskenderun Belediye Başkanı Adayı Av. Mehmet Duduoğlu şöyle konuştu:

Sayın Vanlılar Derneğimizin kıymetli üyeleri, değerli Vanlı hemşerilerimiz, bugün burada sizlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyuyorum. İskenderun tarihi, kültürel ve ekonomik zenginliğiyle Hatay’ın önemli bir ilçesidir. Belediyecilik hizmetleri ile ilgili yaşanan sorunlar ve eksiklikler de bir o kadar göz ardı edilemez. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, sizlerin ayağına belediyecilik hizmetlerini getireceğiz. Seçildiğimizde bizlere ulaşmanız zor olmayacaktır. Bizler diyorum ekibimizle birlikte hizmet için yola çıkrık. Çıktığımız bu yolda bizleri destekleyeceğinize olan inancımız tamdır. Şehrimizde hizmet potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak, şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için kararlıyız. Alt yapıdan, eğitime, kültürden, ekonomiye kadar her alanda İskenderun’un tüm mahallelerine hizmet götüreceğiz. Sizlerin de desteğiyle, İskenderun’u daha güzel yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum. Birlikte, İskenderun için çalışacağız, İskenderun için varız. İlginize ve ev sahipliğinize teşekkür ediyorum.”

İskenderun Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Ergüç, CHP İskenderun Belediye Başkanı Adayı Av. Mehmet Duduoğlu’na teşekkür ederek başarılar diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.