Nazmi Ceylan Atlas Enerji ile bulustu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Atlas Enerji Üretim A.Ş Mali ve İdari İşler Müdürü Hüseyin Gürol Dinsel ve çalışan işçilerle öğle yemeğinde buluştu.

Üretim üzerine verdikleri destek ve istihdamda dolayı şükranlarını dile getiren Ceylan; “İskenderun için Üretim yapan tüm kurum ve kuruluşlar başımızın tacıdır. Koltuğu devraldığımızda Belediye olarak üstümüze düşen görevi her zaman yerine getirmeye hadır olacağız.” Açıklamasında bulundu.

 

NAZMİ CEYLAN; ‘EMEKLİLER SİMİDE MUHTAÇ OLMAYACAK!’

Zor şartlarda geçimini sağlayan emekliler için projeler üretme noktasında faaliyetlerde bulunacaklarını sözlerine ekleyen İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan TÜED Başkanı Hüseyin Göde ve üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Göde ” Emekliler zor şartlar altında yaşıyor en azından Belediye olarak imkanlar sunulması gerekmektedir. Sizler bizim için sunduğunuz projeler ve ilginizden dolayı teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Türk Bayrağı hediye eden Nazmi Ceylan misafirperverlikleri için teşekkürlerini etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.