CHP Belediye Başkan Adayı Duduoğlu’ndan İskenderun’a yakışan bir Balık Pazarı AVM’si  istediler.

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Perakende Balık Pazarını modern bir konuma getirin!

 İskenderun Belediyesi’ne ait olan perakende balık pazarı esnafını ziyaret eden CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Dududoğlu, esnafın sorunlarını yerinde inceledi. Dududoğlu’nu güler yüzle karşılayan balıkçı esnafı, sorunlarını dile getirdi.

İskenderun Kanal boyunda İskenderun Belediyesine ait olan perakende balık pazarı esnafı, talepleri şöyle dile getirdi.

“Sıkıntılarımızı yerinde görmeniz için sizleri buraya davet ettik. Davete icabet ettiniz teşekkür ederiz. Perakende balık pazarı görüntüsü İskenderun’a yakışmıyor. Buranın altyapısının yapılmasını, bakımlı bir yola kavuşmasını, çağdaş ve modern bir görüntüyle donanmış bir balık pazarı olmasını istiyoruz. Burasının iyileştirilmesi ile insanların balık yeme alışkanlıklarının da gelişeceğine inanıyoruz. Bu konuda sizden destek bekliyoruz.  Burasının açık AVM olması teklifimiz var. İnsanlar buraya gelsin Burası canlanırsa esnafa da canlılık gelir. Yan sektörleri ile birlikte diğer esnafımız da kalkınır. Yapılan çalışmaların kente katılan güzelliklerin sadece kent merkezine değil İskenderun’un geneline yayılmasını istiyoruz. Kim seçilirse seçilsin biz buraya hizmet bekliyoruz.”

Esnafın serzenişine kulak veren İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Dududoğlu, “İskenderun yemesini içmesini bilen bir şehir. Misafir ağırlamasını bilen bir şehir. Elimizden ne geliyorsa taleplerinizi projelendirip burasını kentimize yakışan bir görüntüye kavuşturacağız.” Dedi.

Esnafın sorunlarının dinlenmesinin ardından Ceyhan Balıkçılık İşletmecisi Sezer Kara, konuklarına balık ekmek ikram etti. Perakendeci balıkçı esnafı, CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Dududoğlu ve Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Derin, Belediye meclis adayları, partililer ve basın mensuplarını konuk etmekten dolayı memnuniyetini dile getirdiler.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.