Medeniyetlerin ve dinlerin kardeşliği programına yansıdı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Medeniyetlerin buluştuğu dinlerin kardeşlik duygularıyla yaşandığı İskenderun’da Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Duduoğlu, bir günde Kilise, Cemevi ve Arpaderesi köyündeki taziye ziyaretlerine katıldı.

Milletvekili Servet Mullaoğlu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin ve yönetimi, meclis üyesi adayları ve partililerin ilk ziyaret durakları İskenderun Aziz Corç Kilisesi olan Dududoğlu daha sonra Arpaderesi Mahallesindeki taziyeye katıldı.

Duduoğl’nun Arpaderesi Mahallesindeki taziye ziyaretinde  ise İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ile ziyaretler çakıştı.

Akabinde İskenderun Cemevi’nde düzenlenen anma programına katılımlarının ardından halkla sohbet etme imkânı bulan Duduoğlu ve beraberindeki heyet, sohbette geçen dönem İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, geçmiş dönem Cemiyeti Gazeteciler Cemiyeti başkanlarından Şeymus Aslan ile de sohbet etti.

Sıcak çayların dost sohbeti eşliğinde içilmesinin ardından Duduoğlu ve beraberindekiler, ortamda bulunanlarla vedalaşarak seçim çalışmasına yönelik programlara devam ettiler.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.