CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün, İGC’yi ziyaret etti; “ARSUZ’A SADECE HİZMET EDECEĞİZ”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün, meclis üyeleri adaylarıyla birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, “Arsuz’da depremin izlerini sileceğiz. Barış dilini kullanacağız. Ekibimizle birlikte tüm sorunları çözmek için el birliğiyle sahada tam gaz çalışacağız” diyerek gelecekle ilgili ortaya koyacağı kararlı ve disiplinli duruşun sinyalini verdi.


Sami Üstün bir üzerine de, idari kadro ve personelin saha çalışmalarındaki başarı ve eksikliklerinin de değerlendirilmek suretiyle yepyeni bir düzen kurulacağına vurgu yaparken, “Ödül ve ceza gibi uygulamaları düşünüyoruz” dedi.


İGC Başkanı Diyap Atar, Başkan Adayı Sami Üstün’e başarılar dileyerek, seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti.

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün konuşmasında, “Arsuz’a umut olacağız, güven sağlayacağız. Bu şehre sadece ve sadece hizmet edeceğiz. Arsuz’un tarihine ve doğasına saygılı bir yaklaşımla hareket edeceğiz. Betonlaşmadan uzak, sürdürülebilir ve ekolojik prensiplere uygun bir dönüşüm olacak” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.