Duduoğlu: “İşçimiz ve emekçilerimizle omuz omuzayız”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Siz varsanız ülke kalkınması var, üretim var, emek var.” Diyen İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, İskenderun OSB’de üretimin kalbindeki sanayi işçisi ile buluştu:

 İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, meclis üyesi adayları, CHP ilçe yöneticileri ve partililer, İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Güven Makina ve Ak Çelik Boru Sanayi yönetici ve çalışanları ile bir araya geldi.

Güven Makina’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit’i ziyaret etti. İş İnsanı Cemil Kirmit Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu’nu ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek 31 Mart seçimlerde seçimlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Av. Mehmet Duduoğlu, İş İnsanları Cemil Kirmit ve Abit Erol’a ev sahibi olarak gösterdikleri misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Güven Makina’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit ve Ak Çelik Boru Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abit Erol ve Ak Çelik Boru Sanayi A.Ş. çalışanlarıyla bir araya geldi.

Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.