Duduoğlu’nun seçim bürosu görkemli bir törenle açıldı! İskenderun’u hak ettiği seviyeye taşıyacağız!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu’nun seçim ofisi görkemli bir törenle açıldı.

 

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Milletvekilleri Nermin Yıldırım Kara, Mehmet Güzelmansur, Dörtyol Belediye Başkan Adayı. Bahadır Amaç, Payas Belediye Başkan Adayı Mehmet Yılmaz, İskenderun İlçe Başkanı. Hüseyin Derin, İlçe Yönetimi, Meclis Üyesi Adaylar,  partililer ve İskenderunlularla birlikte İskenderun Seçim Koordinasyon Merkezi,İskenderun Ayakkabıcılar Çarşısında görkemli ve coşkulu bir ortamda açıldı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve milletvekillerinin konuşmasının ardında İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, açılışa katılanlara hitaben bir konuşma yaptı.

Akabinde CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av Mehmet Duduoğlu, halka hiben bir konuşma yaptı. Duduoğlu, konuşmasında; “Ben İskenderun’a hizmet için yola çıktım. Hatay’ı İskenderun’u el birliği ile ayağa kaldırmak için yola çıktım.” Dedi.

Ülke bütçesine Hatay’ın kattığı değerin yedinci sırada olduğunu ancak devlet bütçesinden aldığı payda sonlarda olduğunu konuşmasının devamında ise CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av Mehmet Duduoğlu, “Ben İskenderun’a hizmet için yola çıktım. Hatay’ı İskenderun’u el birliği ile ayağa kaldırmak için yola çıktım. Çıktığımız bu yolda bizlerle yürüyecek misiniz? Biz Mustafa Kemallerin çocuklarıyız, Şehitlerin Gazilerin ve bu Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemallerin torunları olmaktan gururluyuz. Bu ülke bizim, bu memleket bizim. Hatay olarak devlete yaptığımız katkı ile yedinci sıradayız. Aldığımız pay ile bütçe sıralamasında 79 sıradayız. Aslan gibi milletvekillerimiz var. Önce Hatay’ın bütçesini arttıracağız. Hatay milletvekillerimizin de desteğiyle Hatay’ı el birliğiyle ayağa kaldıracağız.  Ben sizler için buradayım. Bu devlet bizim, bu kaynaklar hepimizin. Birkaç kişinin malı değil. Biz hizmet için yola çıktık. Biz hizmet için buradayız. Birlik ve beraberlik içerisinde İskenderun Belediyesini alacağız ve el birliği ile omuz omuza hep birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

Mehmet Duduoğlu daha sonra açılışa katılanlara Arkadaşlar Hatay’ı İskenderun Belediyesi’ni almaya hazır mıyız hazır mıyız, hazır mıyız?” diye sordu. Mitinge katılanlar hep birazdan hazırız, hazırız” diyerek alkışlar eşliğinde tempo tuttu.

İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu “açılışımıza katıldığınız için çok teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerini tamamladı ve CHP’nin kurmayları açılış kurdelesini kesti.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.