ÖNTÜRK: GERÇEK BELEDİYECİLİK İÇİN SON 43 GÜN

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ın gerçek belediyecilik anlayışı ile yönetilmesine 43 gün kaldığını söyledi.

Hatay’ın 10 yıllık büyükşehir belediyesi geçmişinde büyükşehir olmanın nimetlerinden faydalanamadığını belirten Öntürk, AK Parti belediyeciliği ile Hatay’da yüzlerin güleceğini ifade etti.

HATAY’IMIZI TÜM RENKLERİYLE KALKINDIRACAĞIZ

Yayladağı’ndan Belen’e, Hassa’dan Reyhanlı’ya, Samandağ’dan Arsuz’a kenti tüm renkleriyle kalkındıracaklarını kaydeden Öntürk; “Güldürmediğimiz tek bir yüz kalmayacak. Laf değil, bahane değil, eser ve hizmet üreteceğiz. Şehrimizin her karışı bizim görev alanımız, her bir vatandaşımıza karşı sorumluluğumuz var. Hep birlikte yeni bir diriliş hikayesi yazacağız.

Hemşehrilerimizin teveccühüne layık olmaya çalışacak, en kısa zamanda evlatlarımızı okullarına, esnafımızı ekmek teknelerine, evini özleyenleri yuvalarına kavuşturacağız. Milletimiz için buradayız. Bu toprakları kimsenin insafına bırakmayacağız. 1 Nisan itibarıyla hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Gerçek belediyecilik için son 43 gün” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.