Depremde hayatını kaybeden Reyhani-Porazan Ailesinin isimleri okul kütüphanesinde yaşayacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Şubat’ta meydana gelen depremde hayatını kaybeden Reyhani ve Porazan ailesinin isimleri okul kütüphanesi ve çocuk atölyesinde yaşayacak

Asrın felaketi olarak nitelendi

rilen depremde İskenderun Ibrahim Karaoglanoglu caddesi üzerindeki evlerinin yıkılmasıyla enkaz altında hayatını kaybeden Esra Reyhani Porazan, Gokhan Porazan 4 ve 6 yasindaki çocukları Mustafa Kemal ve Mehmet Ali’nin isimleri Arsuz İsmet Okan ilkokulu’nda oluşturulan Çocuk Atölyesi ve Kütüphanede yaşatılacak.

Kitaplar ve oyuncaklarla donatılan çocuk atölyesi ve kütüphane, depremin birinci yıldönümünde açılarak, miniklerin eğitimine sunuld.

 

Depremde kaybettiği ablası, eniştesi ve yeğenleri için oluşturduğu Çocuk Atölyesi ve kütüphanenin yaralara merhem olacağını belirten Bünyamin Reyhani, “Acımızın tarifi yok. Depremin 1.yıl dönümünde kardeşim, eniştem ve yeğenlerimin isimlerini yaşatmak için onların anısına okulun ihtiyacı olan çocuk atölyesi ve kütüphaneyi oluşturduk. Burada okunacak her bir kitap onların ruhuna bir dua olacak. Bu atölyenin oluşmasında emeği geçen Seda Ağçam, Iskenderun Genç Fenerbahçeliler Derneği ve Mustafa Kemal UNİFEB’e teşekkür ediyorum” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.