ÖNTÜRK: HATAY’IMIZI “ÜRETEN ŞEHİR” HALİNE GETİRECEĞİZ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cmhuri̇ttifakı nın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Erzin’den Hataylı vatandaşlara seslenerek Hatay’ı üreten şehir haline getireceklerini kaydetti.

Cumhur İttifakı Erzin Belediye Başkan Adayı Erhan Akı, AK Parti ve #MHP teşkilatlarıyla birlikte Erzin temasları kapsamında esnafları ve Erzin Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Adayı Öntürk, Erzinli üreticilerin ürünlerinin zayi olmasına müsaade etmeyeceklerini, üreticinin yanında olacak politikaları hayata geçirerek Erzin’i kalkındıracaklarını belirtti. Bugüne kadar ziyaret ettiği tüm ilçelerde yol sorunu, elektrik ve su hatlarının sorunları, altyapı ve üstyapı sorunlarının çözülmediğini gördüğünü kaydeden Öntürk, depremden en az etkilenen kent olan #erzin ’i de içine alan geniş bir plan ile dirençli şehir oluşturacaklarını kaydetti. Öntürk açıklamasında; “Dirençli şehir kurmamız gerekiyor. Neyse bu işin bilimsel şartı, neyse bu işin mühendislik şartı neyse bu işin maddi şartı arayıp bir araya getirip bulacağız, bütün şartları ne ise sağlayacağız. En önemli hedefimiz dirençli şehirdir. Hatay’ımızı daha dirençli hale getireceğiz” dedi.


“31 MART’TA MİLLETİN DERDİYLE DERTLENMEYENLERİ SAFDIŞI BIRAKACAĞIZ”
Cumhur İttifakı belediyeciliği olarak milletin derdiyle dertlendikleri için başarılı olduklarını da belirten Öntürk; “Hatay’ımızı bütün kimlikleri ile yeninden hayata tutunduracağız. Çünkü Hatay bizim yuvamızdır.

Hatay bizim dünümüzdür, bu günümüzdür, yarınımızdır. Hem dirençli bir şehir inşa edeceğiz hem kadim dönemlerden beri üreten Hatay’ımızı yeninden üreten bir şehir haline getireceğiz. “Üreten Belediyecilik” en önemli yönetim ilkemiz olacak.

Belediye olarak bizler bir şey üretmeyeceğiz. Bizler üreten vatandaşlarımıza her türlü desteği vererek üreten bir halk inşa edeceğiz. Üreticinin yanında olmak gibi bir zorunluluğum var. Başta narenciye olmak üzere bütün üretim dallarını her yönü ile destekleyeceğiz.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.