HBB Başkanı Savaş: 6 Şubattan sonra halen bazı okul ve camiler tadilat yapılmadı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesinin deprem sonra cami ve okullarda başlattığı tadilat çalışmalarının resmi yazıyla durdurulduğunu belirten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; “Deprem sonrası, cami ve okullarda uzun süre tadilat çalışmaları yürüttük ama bakım ve onarım çalışmalarının ilgili devlet kurumlarınca yapılacağının tarafımıza resmî bir yazı ile iletilmesi üzerine çalışmalarımızı mecburen durdurduk” dedi.

 

Antakya, Yayladağı, Altınözü ilçelerinde muhtarlar, çiftçiler, vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş;  Yeniden adaylık sürecini değerlendiren Savaş, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP Genel Merkezi tarafından yapılan 4 ankette kazanacak aday olarak Lütfü Savaş isminin öne çıktığını hatırlattı.

“Anketlerde öne çıkan bir aday olursa şüphesiz, var gücümle onu destekleyeceğimi bildirmiştim.” diyen Savaş, sonuçta kendisinin aday gösterildiğini, bundan sonra da hep birlikte Atatürk felsefesi çerçevesinde, bilimin ışığında çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Yaşanan deprem sonrasında her türlü kırgınlıkların, küskünlüklerin, anlaşmazlıkların geride bırakılarak yaşamın akışından çıkarılması gerektiğini vurgulayan Savaş, birlik, beraberlik ve dayanışma çağrısında bulundu.

Muhtarlar ve vatandaşlar, Savaş’ın HBB’ye yeniden adaylığını tebrik ederken Hatay için çıktığı bu yolculukta desteklerini asla esirgemeyeceklerini de sözlerine ilave ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.