Bazı Esnaflar 2. Etap konteyner işyerleri için yapılan çekilişten “memnun kalmadı!”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Eski Lunaparkın alanında konteyner çekilişi yapıldı…  Bazı Esnaflar 2. Etap konteyner işyerleri için yapılan çekilişten “memnun kalmadı!”

6 Şubat depremlerinde işyerleri yıkılan ya da hasar alan esnaf için İskenderun’da eski Lunaparkın bulunduğu alanda konuşlandırılan İskenderun Prefabrik Çarşısındaki kura çekimleri bu gün yapıldı.

İskenderun Kaymakamlığı, ekonomik hayatın devam etmesi amacıyla AFAD tarafından İskenderun Belediyesine ait olan eski lunapark alanında kurulan İskenderun Çarşısı’nda hak sahiplerinin belirlenmesi için yapılan çekiliş Noter huzurunda gerçekleşti.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Koordintatör Kaymakam Miyase Demirkoparan, kura çekiminde hazır bulundu.

Noter huzurunda düzenlenen kura çekimi İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı. Kuraya katılan esnaflar, 2. Etap Kura çekilişinde ofis tarzı çekilişler yapılırken hizmet alanının dışına çıkıldığını, farklı sektörlerin kuraya dâhil edilmesi ile “büro esnaflarının haksızlığa uğradıklarını” ileri sürerek düşüncelerini Kooordinatör kaymakam Miyase Demirkoparan’a ilettiler.

Konteyner talebinde bulunan tüm Esnafların kuraya dahil edilerek, kurada adı çıkmayanların bir sonraki çekilse dahil edilmesinin doğru olacağını haber merkezimizi arayan bir grup esnaf, bu şekilde yapılacak kura çekilmelerinin daha adil olacağını ifade ettiler. 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.