AK Parti Hatay BB Başkan adayı Öntürk partililerle bir araya geldi!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, AK Parti İl Başkanlığınca Hatay Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında partililerle bir araya geldi.

Hatay’ın 6 Şubatta yaşadığı büyük depremle çok ağır yara aldığına dikkat çeken Öntürk, yaptığı konuşmada depremlerden ağır yarayla çıkan Hatay’ı kendi kaderine mahkum etmeyeceklerini belirtti.

“Hatay AK Parti belediyeciliği hak ediyor”
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, ‘6 Şubat’ta kıyameti yaşadık ama 31 Mart’ta hep birlikte, dağın ayrı gayrısı olmadan kıyam edeceğiz inşallah. Unutmadık o mahşeri günü, unutmayız. Çıkarılması gereken derslerimizi de çıkaracağız. Bu felaketten en ağır yara ile çıkan Hatay’ımızı kendi kaderine de mahkum etmeyeceğiz. Bu da benim şahsi meselem olacaktır. Hatay’ımızı AK Parti belediyeciliği ile buluşturmak 31 Mart’ta nasip olacak. Hatay’ımıza gerçek belediyeciliğin ne anlama geldiğini gösterecek, yaşatacağız. Kurumları suçlayan, bahaneler üreten, yanlışların üstünü kapatan, yalan söyleyen, algı belediyeciliğiyle vatandaşı kandırmaya çalışan zihniyete son verecek, dürüstlüğü misyon edinen gerçek belediyecilik anlayışını tüm hemşehrilerimize göstereceğiz. 15 ilçemizin sorunlarının farkındayız ve bu sorunları en kısa sürede çözmek için kolları sıvayacağız. İlçe belediye başkanlarımız ve tüm meclis üyelerimizle el ele verip şehrimizi layık olduğu, hak ettiği yere getireceğiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.