İGC’den Cumhuriyet Başsavcısına ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Uzun süre İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan ve daha sonra Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ahmet Çelikkol, yaşanan deprem sonrasında Hatay Cumhuriyet Başsavcısı olarak Hatay’a geri döndü.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Hatay Cumhuriyet Başsavcısını hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar, Başkan Yardımcısı Gökhan Gökpınar, Genel Sekreter Cuma Keseroğlu, İskenderun org ve Sektörel dergi sahibi Ufuk Aktuğ ile İskenderun Gazetesi genel yayın yönetmeni İlyas Edip Terbiyeli, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı olarak göreve Başlayan Ahmet Çelikkol’a hayırlı olsun ziyaretinden bulundular.

Yapılandan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, uzun süre İskenderun’da birlikte çabaladığımız gazetecilik gruplarını görüyor ve burada ağırlamaktan mutluluk çalışmalarını sürdürüyor. Yaşanan deprem sonrasında Hatay’ımıza geri dönerek burada görev yapmak benim için çok değerli gerçekten Hatay’ın yeniden başladığı için bizlerde önemli fedakarlıklar gerçekleştiriyoruz açıklamasını yaptı.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ise, İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığında toplumun bilgilendirilmesi ve adaletin temel kavramları, özelliklerinizin ayrıntılarının yakınen ayrıntıları. Bu konuda Hatay burada Cumhuriyet Başsavcısı olarak tekrar dönmeniz onların fazlasını gururlandırmıştır. Adaletin yapısının doldurulacak önemli olması planlanıyor. Bunlarla birlikte görev yapan Hakim ve savcılarımıza yönelik hizmetler sunuyoruz. Allah kolaylık versin dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.