İkiz kardeşlerin sosyal yardımlaşma projesi plaketle onurlandırıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

8 yaşındaki ikiz kardeşler Arel ve Kuzey, minik kalpleri ile ihtiyaç sahibi çocuk ve gençlere verdikleri destek ile onların yüreklerine dokundular. İkiz kardeşlerin sosyal yardımlaşma projesi plaketle onurlandırıldı…

Yüce gönüllü yardımlaşma duygularıyla çocuk ve gençlere katkı sunan 8 yaşlarındaki ikiz iki kardeş Arel ve Kuzey, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocuk ve gençlere verdikleri destekten dolayı dernek yönetimi tarafından plaketle onurlandırdı.

Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı Kuzey ve Arel’in çok duyarlı bir projeye imza attıklarını belirterek verilen desteği gururla karşıladıklarını söyledi. Londra’da yaşayan Kuzey ve Arel’in plaket ile ödüllendirdiği törene yardımsever ikizlerin annesi Oya Dik’in yanı sıra yardımsever anneanne, babaanne teyze ve halaları Yeşim Çarpar da plaket töreninde hazır bulundu.

Anne Oya Dik çocukların duyarlı davranışlarından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek Kuzey ve Arel’in bu davranışının diğer çocuklara da örnek olması temennisinde bulundu Türkiye’ye geldikleri süre içerisinde dernek çalışmaları ile ilgili çok güzel duyumlar aldıklarını belirten anne Oya Dik, dernek yönetimine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti. Dernek başkanı Zeynep Çakmaklı ise Oya Dik’e sosyal sorunlara duyarlı çocuklar yetiştirdikleri için Dik ailesine teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.