Küçücük yürekleri ile kocaman güzellikler yaptılar… 6-12 yaş grubu çocuklar konteynırlarda yaşayan depremzede çocuklara 840 mont hediye etti.

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Serbest Muhasebe Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar, “İnsan bazen hayatı boyunca unutmayacağı işler yapar…” diyerek İstanbul’da faaliyet gösteren Özel MEF İlkokulu Ulus Kampusu öğrencilerinin harçlıklarından biriktirdiği parayla alınan 840 adet montu ihtiyaç sahibi depremzede çocuklara ulaştırdıklarını duyurdu.

Başkan İbrahim Kaynar, İstanbul’dan İskenderun’a uzanan süreci; İskenderun’daki depremzede ve ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere bir kaç gün önce İskenderun Mali Müşavirler Odamıza teslim edilmişti.


6-12 yaş grubu 840 adet mont İskenderun’da eğitim faaliyetinde bulunan 22 ilköğretim okuluna, konteyner kentlerde yaşayan çocuklara ve Mali Müşavir arkadaşlarımızın tespit ettiği ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtmış bulunmaktayız.

Bu yardımın çocuklara ulaşmasını organize eden MEF İlkokulu Ulus Kampusu Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna ve aracı olan Zafer Kutlu Üstadımıza, asıl önemlisi İskenderun’daki kardeşlerine yardımı yapan dünyanın en iyi kalpli Özel MEF İlkokulu Öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızı az da olsa sevindirebildiysek ne mutlu bize. Her şey çocuklar üşümesin diye.” İfadeleri ile takipçileri ile paylaştı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.