CHP İlçe Başkanı Mansuroğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu bir süredir tedavi gördüğü hastanende yaşama veda etti. Sevenlerini ve Partisi camiası ile tüm sevenlerini derinden üzdü, yasa boğdu.
  • Merhum Yusuf Mansuroğlu için ilk tören cenazesi bugün saat 14.00’te uzun yıllar görev yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe binası önüne yapıldı.

Daha sonra Numune Mahallesi 194 Sokaktaki evinin önündeKuran-ı Kerim okundu. Ardından Karaağaç Asri Mezarlığına getirildi.

Karaağaç Asri Mezarlığına kılınan cenaze namazının ardından Mansuroğlu, gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.
Mansuroğlu’nun cenaze törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, CHP Yurtiçi Örgütlenmeden Sorumlu MYK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Erbilgin,CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, SP Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Öz Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Çalışma ve Güvenlik Eski Bakanı Nihat Matkap, CHP’li geçmiş dönem milletvekilleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çok sayıda partili ve sevenleri katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu Allah’tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve CHP ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.