Başkan Tosyalı ve Milletvekili Özel, gazetecileri bilgilendirdi!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’da gazetecileri bilgilendirdi. Yatırımlar ile ilgili yerinde inceleme yapan vekil ve belediye başkanı kentin ayağa kalkması için Devletin var gücüyle çalıştığını belirtti.

İlk inceleme ve bilgilendirme ziyareti İskenderun Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisine yapıldı.

AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel ve basın mensupları depremde büyük hasar gören ve Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan İller Bankası tarafından bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan İskenderun Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyip bilgi aldılar. Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Şehrimizin yeniden ayağa kalkması noktasında Devletimizin tüm imkânları ile çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz.” Dedi.

 

İskenderun Balıkçı Barınağında bakım onarım ve yenileme çalışmaları

Depremde büyük hasar gören İskenderun Balıkçı Barınağında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları devam eden İskenderun Balıkçı Barınağında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yüklenici firmadan son durum hakkında bilgi aldı. Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Şehrimizin yeniden ayağa kalkması noktasında Devletimizin tüm imkânları ile çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz.” Diyerek bilgilendirdi.

İskenderun Atıksu ve Yağmur Suyu Terfi Merkezinde inceleme

Depremde büyük hasar gören ve Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olmasına rağmen İller Bankası tarafından bakım, onarım ve yenileme çalışmaları devam eden İskenderun Atıksu ve Yağmur Suyu Terfi Merkezinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Şehrimizin yeniden ayağa kalkması noktasında Devletimizin tüm imkânları ile çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz.” Şeklinde gazetecileri bilgilendirdi.

 

200 yataklı Acil Durum Devlet Hastanesi hizmette

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Başkan Toysalı,  kısmi olarak hizmet vermeye başlayan İskenderun Acil Durum Hastanesi’nde gazetecilerle birlikte incelemelerde bulundu. Ziyaret heyetine Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım eşlik etti. Yıldırım, 200 yataklı İskenderun Acil Durum Hastanesinde; 33 poliklinik, 36 yoğun bakım yatağı, 7 ameliyathane, 6 görüntüleme odası, 1 MR, 1 tomografi, 1 tam kapsamlı laboratuvar, 1 bronkoskopi, 1 endoskopi, 6 FTR, 3 onkoloji, 1 KVC merkezi ve 1 anjiografi bulunduğunu söyledi.

 

Sahilde Deniz Tahkimat çalışmalarında inceleme

Sahil bandında devam eden Deniz Tahkimat çalışmalarını yerinde inceleyerek yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Şehrimizin yeniden ayağa kalkması noktasında Devletimizin tüm imkânları ile çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz.” dediler.

TOKİ Deprem Konutlarının inşaası devam ediyor

& Şubat depreminde evleri yıkılan depremzedeler için inşa edilen TOKİ Deprem Konutları şantiye alanı gezildi. Cebike Mahallesinde yapımı süren devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan gazeteciler, Belediye Başkanı ve milletvekili ile birlikte  örnek daire gezilerek son durum hakkında bilgi verildi.

Belediye Başkanı Tosyalı ve milletvekili Özel, “Devletimiz şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz.” Dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla İskenderun Belediyesinin engelliler için düzenlediği kahvaltıda dernek üyeleri ile bir araya geldi…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.