Metin Uca depremin ardından Hatay’a gelmiş ve Hatay Havaalanını gündeme taşımıştı.

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Birkaç hafta önceydi instagram hesabından Hatay Havaalanı ile ilgili video paylaşımları yapmış ve depremin en çok vurduğu Hatay’ı gündeme taşımıştı. Meslek hayatındaki duruşu ile milyonlarca insanın takdirini kazanan Metin Uca’nın geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybetmesi çok üzücü. Mekanın cennet olsun, ışıklar içinde huzurla uyu..

“Hatay Havalimanı’nın acıklı öyküsü”

“Plansızlık, vurdumduymazlık, kamu kaynaklarının savurganca kullanımı 6 Şubat depreminin yıkıcı etkisiyle birleşince Hatay Havalimanı bir hayalete dönüşüyor. Unutulmuş insanların kenti Hatay’da havalimanına bakış bu karmaşayı daha da belirgin kılıyor. İşte hiç açılmayacakmış hissi veren, insan psikolojisini alt üst eden çarpı işareti… Dışlanmış, yok sayılmış, insanları 2.5 saat uzaklıkta Adana Şakir Paşa Havalimanı’na mahkum edilmiş Hatay Havalimanı’nın acıklı öyküsü.” diyerek Hatay’ın çığlıklarına ortak olmuştu.

Ünlü televizyon programcısı ve sunucu Metin Uca, geçtiğimiz günlerde Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde geçirdiği kazanın ardından Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Taburcu edilmesi beklenirken ameliyata alınan Uca’nın entübe edildiği açıklanmıştı.

Menajeri Kübra Kalem Baykara, Metin Uca’nın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Dışlanmış, yok sayılmış, insanları 2.5 saat uzaklıkta Adana Şakir Paşa Havalimanı’na mahkum edilmiş Hatay Havalimanı’nın acıklı öyküsü.” diyerek Hatay’ın çığlıklarına ortak olmuştu.

Baykara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Metin Uca’mızı kaybettik. Kalbimiz acıyor.” ifadelerini kullandı. Mekanı cennet olsun.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.