ATATÜRK’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet’imizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü münasebetiyle Hatay Antakya’da Anma Töreni düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayan törene; Hatay Valisi Mustafa Masatlı,   İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Mete, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, milletvekilleri, siyasi partilerin il temsilcileri, il kurum ve kuruluşların müdürleri ile çok sayıda vatandaş da katıldı. Çelenklerin sunulmasından sonra Anıt Şeref Defteri’ni imzalayan Valimiz, “Aziz ATATÜRK! Millet olarak, birlik ve beraberliğimizin korunması, bin bir meşakkatle kurduğunuz ve bizlere emanet ettiğiniz Cumhuriyetimizin bekası ve Ülkemizi her alanda yüceltmek için, sizden aldığımız ilhamla daima çok çalışacağımıza söz veriyoruz. Bundan emin ve müsterih olunuz.” dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.