KOSGEB Hatay İl Müdürü Hızarcılar ve Mobilyacılar Oda üyeleriyle buluştu!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

KOSGEB Hatay Müdür Ali Usta, İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası üyelerini KOSGEB Kredisi ile ilgili bilgilendirdi.

 

İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yılmaz Değirmen, bilgilendirmelerinden dolayı KOSGEB Hatay Müdür Ali Usta’ya teşekkür etti.

Depremden zarar gören esnafın bir an önce ayağa kalkması için devlet desteğine ihtiyaç duyduğunu belirterek “İl Müdürümüz Odamız üyelerini krediler hakkında bilgilendirdi. Esnafımızın Sorularını Cevapladı. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı KOSGEB Hatay İl Müdürümüz Sayın Ali Usta ve toplantıya katılan üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

KOSGEB Hatay Müdür Ali Usta, kredi desteğinden faydalanmak isteyen esnafa şu bilgileri aktardı:

KOSGEB veri tabanına giriş yapılabilmesi için ilk önce başvuru yapacak üyelerimizin e-Devlet mail adresleri ile cep telefonlarının onaylı olması gerekmektedir.

KOSGEB veritabanına kayıt olması için bunu yaptıktan sonra başvuracak üyelerin ptt.etebligat.gov.tr adresinden bilgilerini girerek PTT alıcı ekleme işlemini yapması gerekmektedir daha sonra PTT ye gidip UETS kaydı için gerekli işlemleri yapması gerekmektedir.

KOSGEB veri tabanı kaydı gerçekleştirip u ETS kaydını yaptıktan sonra 2022 beyannamesi ile beraber e-Devlet şifresi TC hasar kaydı ve vergi levhası ile birlikte ister muhasebeciniz ister kendiniz ya da odamız olarak destek vereceğiz.” denildi.

Hasar belgeniz ile vergi levhanız ve odadaki kayıtlı adresiniz birbiriyle uyuşması gerekmektedir uyuşmayanların HATSU adresine gidip güncel adresleri ile birlikte adreslerini güncelleyip vergi levhasını güncellemesi gerekmektedir vergi levhası güncellenmesi sonrasında oda kaydının da güncellenmesi gerekmektedir.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.