12. Yörex Yöresel Ürünler Fuarı’nda Hatay Rüzgarları esti!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 Antalya Fuar Merkezi’nde bugün açılışı gerçekleştirilen 12. Yörex Yöresel Ürünler Fuarı’na Antakya Ticaret ve Sanayi Odası katıldı.

Antakya Ticaret Odası Bakanı Hikmet Çinçin, sosyal medaya paylaşımında; “coğrafi işaretini almış olduğu ürünler ve Kadın Kooperatifleri ile birlikte 02-05 Kasım tarihleri arasında tüm Antalyalıları ve Antalya’da yaşayan ve memleket hasreti çeken tüm hemşehrilerimizi standımıza bekliyoruz. Fuarda Hatay rüzgarı estirdiğimiz standımıza gelerek bizleri onurlandıran TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ‘na teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca Antakya Künefesi Avrupa Birliği Tescilinden dolayı odamızın almış olduğu plaket, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu , Antalya Ticaret Borsası / Antalya Commodity Exchange Bşk. Ali Çandır, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Bşk. Ali Bahar ve Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Zeki Durak tarafından bizlere takdim edildi. Durmadan yılmadan İlimizin birbirinden değerli ve muhteşem lezzetlerini markalaştırmaya devam edeceğiz. Yörex fuarına odamızı temsilen şahsım, Meclis Üyemiz Yılmaz Yağcı, Komite Başkan Yrd. Nurican Oktay, Komite Üyemiz Metin Tansal ve Disiplin Kurulu Başkanımız Ömer Gürbüz katıldılar.”  ifadelerine yer verdi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.