İGC’den MHP İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun ilçe teşkilatına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.


Cemiyet Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu ve üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret sohbet ortamında gerçekleşti. Deprem sonrasında binaları ağır hasar alan MHP ilçe teşkilatı yeni yerine taşındı. Daha önce Şehit ve gazi aileleri derneğinin bulunduğu yerin tadilatını yaptıran ve burayı kullanıma alan MHP ilçe yönetimi tarihi mekanın da korumasını sağlamış oldu.

Kendilerini ziyaret eden gazetecileri kapıda karşılayan MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve partililer binanın bahçesinde bir arada Hatay ve İskenderun’un genel durumunu konuştular.

Eylül ayı içinde genel kurulunu gerçekleştiren ve güven tazeleyen Başkan Turan Bozkurt’u kutlayan İGC Başkanı Diyap Atar, yeni dönemde Başkan Bozkurt’a ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu.

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi basının çok önemli bir güç olduğunu belirten Başkan Bozkurt, İGC Başkanı Diyap Atar ve beraberindeki heyete ziyaret için teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.