Simya Koleji’nden İGC ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Simya Eğitim Kurumu yöneticileri, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.  


İGC Başkanı Diyap Atar Yönetim Kurulu ve üyelerin hazır bulunduğu ziyarete kurumsal İletişim Koordinatörü İnayet Dingiltepe, Genel koordinatör Ayşe Koçgöz, Lise Müdürü Mehmet Yazar ve Şube Koordinatörü Bekir Ayaz katıldı.

Gazeteciler Cemiyetine yapılan ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Atar, ‘Simya Kolejinin çalışmalarında başarılar diliyorum. Deprem zamanında da gerçekten önemli çalışmalara imza attığınız için  sizleri kutluyorum” dedi.

Kurumsal İletişim Koordinatörü İnayat Dingiltepe, “Simya kolejleri olarak bölgemizin ve ülkemizin eğitimine ciddi katkı sağlamaya çalışıyoruz. İskenderun gazeteciler cemiyetinin tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Bu güne kadar bizlere her zaman doğra bilgi akışını paylaşarak bilgi sahibi olmamızı sağladılar. Bölgemizin eğitimde ki önemli ismi olan simya kolejinde kurucumuz Mehmet Baysal’ın yönetiminde çok önemli çalışmaları hayata geçirdik, bundan sonrada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapılan sınavlarda tam puanla derece yapan öğrencilerimiz ve başarılı çalışmalarımızı devam ediyorum”dedi.

Kurum yöneticileri de düşüncelerini dile getirerek gazetecilerin sorularını cevapladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.