Naime Avcı Depremden Sonra yeni yerinde

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İnsanların yaşamında öncesi ve sonrası diye bir kavram var. Bizler de yaşadığımız 6 Şubat depremlerinin ardından Depremden Önce (D.Ö.) ve Depremden Sonra (D.S) diye bir tanımlamayı kullanıyoruz artık. Elif Reklam’ın işletmecisi Naime Avcı, Ekogündem Gazetemizinwww.ekogundem.orgİmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Serpil Korkmaz  ile kahve molasında buluştu. 

Naime Hanım İskenderun Yeni Kuyumcular Çarşısı 2, deki yeni iş yerinde çalışmalarını yürütüyor.

İskenderun’da depremde yıkılan Büyük Çarşı İşhanı’ndaki iş yeri bulunan tabela ve reklamcılık işlerini yürüten Naime Avcı Hanım ile kahveyi dost sohbetine vesile ederek 6 Şubat’a dair yaşanmışlıkları paylaştı. Avcı, “yaşadığımız deprem yaşamımızda çok şeyleri değiştirdi. Bir çoğumuz evini, iş yerini, ailesini ve sevdiklerini kaybetti. Yitirdiğimiz canlara Allahtan rahmet diliyorum. Tüm deprem bölgesinde yaşayanlara da yaşam mücadelesinde kolaylıklar diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı osun.” dedi.

Hatırlanacağı üzere 6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezi depreminin ardından işyerleri zarar gören veya yıkılan kuyumcu esnafı, İskenderun Şehit Pamir Caddesi üzerindeki İskenderun Emniyet Müdürlüğüne ait alanda oluşturulan Yeni Kuyumcular Çarşısı 2, hizmet vermeye başlamıştı. Söz konusu olan çarşının faaliyete geçmesinde İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, özverili çalışmaları etkili olmuştu.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.