Uğur Fırat: Ahi Evran geleneği yaşamın her alanında hayat bulmalı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezi depreminin ardından işyerleri zarar gören veya yıkılan kuyumcu esnafı, İskenderun Şehit Pamir Caddesi üzerindeki İskenderun Emniyet Müdürlüğüne ait alanda oluşturulan Yeni Kuyumcular Çarşısı 2, hizmet vermeye başladı.

Yeni Kuyumcular Çarşısı 2, adı altında hizmet vermeye başlayan kuyumcu esnafının yeni yerlerine kavuşmasında İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, özverili çalışmaları etkili oldu. 

Saygı, sevgi paylaşımcılığın ahilik geleneğinden geldiğini anımsatan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, Ahi Evran geleneğinin yaşamın her alanında hayat bulması gerektiğini ifade ederken  söz konusu alanın kuyumcu esnafına tahsis edilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Kuyumcu esnafının ve halkın takdirini toplayan Başkan Uğur Fırat, burada bulunan kuyumcu esnafını her fırsatta ziyaret ederek üyelerinin hal hatırını sorup eksiklikleri olup olmadığını soruyor.

 

Başkan Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sosyal projelere de destek sunarak odanın çeşitli platformlarda İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası’nın temsilini de sağlıyor.

ın

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.